marți, 20 octombrie 2009

In brumarel pe 21...




Înţelegi perfect ca eşecul este un fapt şi nu o persoană, că ziua de ieri s-a încheiat aseară şi ca ziua ta de azi este una nou-nouţă...

Nu degeaba se spune ca prietenii adevarati ne sunt alaturi la bine si la rau... ziua de nastere poate reprezenta una sau alta din cele doua situatii, in functie de varsta pe care o avem si de starea de spirit... atunci cand suntem copii si asteptam cu nerabdare sa crestem, cand vrem sa parem mai mari si mintim in privinta varstei pretinzand ca avem un an sau mai multi in plus, fiecare zi de nastere este o sarbatoare, o bucurie pe care dorim sa o impartasim cu prietenii cu cei dragi. Ne simtim ca si cand am primi un premiu mult asteptat si binemeritat si vrem ca toti cei dragi sa fie de fata. Cu cat inaintam in varsta, cu atat bucuria scade, pana cand nu mai ramane nimic de sarbatorit. Vine timpul sa-i avem alaturi pe prieteni pentru a ne ridica moralul, pentru a nu ne simti singuri in acest moment al vietii, uneori poate si pentru a avea termeni de comparatie sau pentru a vedea ca lumea in care ne-am nascut si am trait pana acum a imbatranit odata cu noi si, nu in ultimul rand, pentru a avea impreuna cu cine sa depanam amintiri.
Dincolo de toate acestea insa, este o zi ca oricare alta, o zi care merita sa fie sarbatorita nu pentru insemnatatea ei, ci pentru faptul ca suntem acum aici si viata merge inainte, pentru faptul ca avem prieteni care ne sunt alaturi intotdeauna si impreuna cu care cream un nou set de amintiri... fiecare zi este la fel de pretioasa, chiar daca pe moment nu realizam acest lucru, si este pacat sa trecem prin viata fara a invata sa cinstim nu doar fiecare zi, ci fiecare clipa in parte, asa cum se cuvine... in secunda urmatoare, este ziua mea!!!

Un comentariu: